Alla inlägg den 23 juni 2008

Av rosenl00fen - 23 juni 2008 14:57

Blääääääää

Det där var nog den mest smarta inledningn jag någonsin haft när kag skrivit! xD Jag säger det nog igen: BLÄÄÄÄÄÄ!

   Okey, Hultan jag älskar dig och det vet du nog om. Säg en enda som åker till Hultan (den berömda festivalen i Hultsfred) och som inte vill dig igen? Tyvärr drog jag på mig en rejäl släng av sjuka när jag kom hem. Var förkyld när jag åkte och att jobba i uruselt väder med relativt lite kläder fram till 03.30 på morgonen, sova i ett tält, frysa konstant samt helt spontant vada ut lite grann i en närliggande sjön på söndagsmorgonens tidiga timmar inte är så speciellt smart. Det är klart man blir sjuk av det kan man ju tycka. Men men, jobbade i måndags som planerat med demokratiprojektet (kommer en egen blogg om det där smart;D ), sen på onsdagen jobbade jag som städtant också som planerat, men där tog det stopp. Kunde inte jobba i torsdags för då fuckade mandlarna upp rejält. Kan ärligt säga att jag började må riktigt åligt i tisdags. Hade svårt att prata, svälja och kände mig allmänt febertung i kroppen. Jag blev tvungen att kontakta min chef och säga att jag inte kunde komma på torsdagen...och gå miste om 400-500 kronor! -.- Så jäkla surt, så gladf som jag är över att ha arbete och så kan jag inte gåtill arbetet och tjäna mina pengar för att jag är sjuk... suck. Jag får inte arbeta förren torsdag. Jag mådde verkligen dåligt och bara ipren kunde förmå mig att äta och svälja alls, så mamma ringde sjukupplysningen igår och vi fick komma till vårdcentralen i Alvesta vid 20.30 De frågade lite, jag kunde knappt svara utan väste lite halv begripna meningar, tog lite prover och så konstaterade han att jag hade feber, inte halsfluss men att min sänka var hög tror jag så det var något bakteriellt i halsområdet och jag fick tabletter och order att ta det lungt i 3 dagar, inte pussa någon under de dagarna och komma igen om det inte blivit bättre inom 5 dagar.

   ´Det kan jag nog fixa. Känner mig redan bättre! Känner knappt något skärande smärta varje gång jag sväljr!=D Men det kan bero på de smärtstillande tabletterna jag fick... Men i allafall, lägert ser hoppfullt ut. Jag ska vila upp mig ordenkligt. Förhoppninngsvis kan jag jobba på torsdag, sen åker familjen till Göteborg så jag får se mina kungar! Får inte vara på exakt hela festivalen, men Bad Religion, Millencolin och NOFX ska jag se till varje pris! Ska stå längst fram i min Bad Religion tröja och sjunga med när min hals klarar av det. Gud vad jag har längtat efter det här!

   Nej nu vill jag fräscha upp mig lite, det är verkligen jätte tråkigt att vara sjuk. Man kan ju inte göra någoting. Visst någon timme eller en dag kan det vara skönt att få kunna ta det lugnt och sova och slappa pch glömma allt annat. Men efter en vecka börjar man klättra på väggarna! Tro mig, det gör man. Så se till att vara friska och snälla ni.


///Rosenl00fen

Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards