Alla inlägg den 10 juni 2008

Av rosenl00fen - 10 juni 2008 22:18

Grattis i efterskott!

Och jag skyller på människor som glömmer bort min födelsedag! Dåligt, dåligt. Det visar sig att jag glömt både bort en och en annan.

Först vill jag hälsa grattis i efterskott till Karla som fyllde år den 31 oktober, så det var ju ett tag sen. Men nu är hon 18 ialla fall, grattis till henne!

    Sen vill jag hälsa grattis i efterskott till Zoran, han fyllde den 21 maj, ett majbarn är han och det kom jag inte ihåg "/ Dumma, dumma mig. Men nu är denna trevliga pojk hela 21 år, massa grattis till honom som även tar studeten imorgon.

   Idag har jag softat runt i skolan, sista dagen för mig. Sagt hejdå till alla, speciellt till Johan som inte kommer tillbaka i höst :( Han ska till Mexico. Han hade precis flyttat till Sverige när skolan började från Tyskland och man kan säga att hela klassen avgudade honom. (Kan ha att göra med att han var ett år yngre än oss, 15 år när han började och även 15 tills i juni/ juli iår då han blir 16.) Men nu kommer han inte tillbaka, men hans familj har ju alltid sommarhuset i närheten så vi kan ju försöka ses ialla fall =)Nu när han talalr riktig bra svenska ska han börja lära sig spanska ett år xD Ja, den pojken kommer bli bra på språk sanna mina ord!

   Jag tog en tidig buss hem (ville slippa alla en gång för alla...NOT!)

Och där träffade jag en jag nästan minst anade; Zoran. Men det vär väldigt länge sen vi sist sågs och det är en lite komplicerad historia om alla bakgrund som jag inte kommer ta upp över internet, till hänsyn av alla inblandade. Men man kan säga att jag lärde känna Zoran förra midsommar och tycker att han är en helgo kille.

   Nej nu börjar jag bli en smula trött och är sugen på mer värmande te. Vi hörs efter hultsfred!


///Rosenl00fen


Av rosenl00fen - 10 juni 2008 22:14

Hultan, hultan

Hultan, hultan nu bär det av! Eller rättare än sagt, imorgon bär det av mot stora äventyr=) Då tar jag bussen in till stan, går runt med Amanda, tar hultsfredbussen vid 13.00 med Josse och så är jag där! Och måste kånka på all packning -.- Tar alltid med mig för mycket. Det är illa av mig faktiskt.

   Är as nervös! Över om jag packat fel eller för lite/ för mycket. Om det kommer vara konstigt väder, om jag kommer bli sjukare än vad jag är, om jag knappt kommer kunna jobba, att jag kanske inte hinner se alla band jag vill se:( Aja, nu ska jag dricka te, skriva ett till inlägg om annat, kolla över det sista, ställa klockan och krypa ner i sängen och lyssna på stormen x]


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 10 juni 2008 22:11

Svar till Karla

Kommentar till Svar till Karla =)
Jag fyller år 31 oktober :P

Nä det gjorde jag i mars förra året, men tack :)

Ja det tycker jag med, skulle vara kul o prata nån gång med kanske? :)

av Karla den 1 juni 2008 kl 17:49 - Godkänn - Ta bort

Åhh, nämen! Grattis, grattis i efterskott :) 18 också, det är inte illa:p Får gratta dig nästa år^^, (A) Aha:S Skumt, tyckte att det var något du gjort nyligen. Javisst vore det, det=D Du verkar vara en hel trevlig tjej!


///Rosenl00fen

Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards