Alla inlägg under mars 2008

Av rosenl00fen - 26 mars 2008 13:06

Efter en stunds sömn...

Mobil alarmet ringde vid 10.00, men gick inte upp då (var alldels för trött efter mitt natt-bloggande) utan gick upp när klockan ringde 10.50 Dags att kravla sig upp för att åka till stallet.Så jag åt lite frukost, läste reklam-posten, bytte om och gjorde mig i ordning för att ge mig iväg.

   Rebecka (granntjejen) ringde och sökte Lill-syss, men hon var ju inte hemma så Rebecka hängde med mig till stallet.

Det är faktiskt rogivande att stå där och pyssla och göra fint för sin lilla häst.


Men nu sitter jag här vid datan, nuduschad och klar för att ge mig iväg till Alvesta och Chidde. Vi måste träffas för att göra samhällsarbetet klart. Vi arbetar om utseendefixering och skönhetsideal. Sånt är riktigt intressant att debattera om: Vem är det som säger vad som är snyggt/ inne och inte? Vem är det egentligen?:S

   Sen kommer jag väl hem senare ikväll och tänkte röja upp lite i badrummet ( i mitt skåp ligger smink, krämer mm. huller om buller) och kanske sätta mig ner med en bok Mandischz tipsade mig om och lånade ut till mig.

   Nu är hon i 08:tornas värld föressten. Stackars, stackars Mandischz....:(

R.I.P ///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 26 mars 2008 00:44

Hejsan alla kvällspigga/ väldigt morgon pigga personer!


Idag har jag städat mitt rum (ska ta bilder på det senare och lägga upp tänkte jag), fått in ringpiercingen i läppen igen, lekt med Mandischz och sedan haft ridtrännig. Det var min dag.


Men nu till annat. I torsdags åkte familjen till sommarstugan i Söderåkra, där hjälpte vi bland annat bror min och passade gull-ungarna=) Var ute och gick lite och dansade runt i snön med ljuvlig musik i min walkman. Jag, lill-syss och pappsen åkte också till Kalmar city på lördagen och där bytte jag tillbaka ett par jeans, köpte smink (det nya pudret -"perfect match", något sånt)och en väldigt nice hood-tröja. DC var märket och jag gjorde klippet att få 500:- rabatt på den. Skate i da shit för tillfället. Skate, punk, metal och nerd.


Kolla in vad jag också hittade: En soft väst på bik bok för bara 199:- och en annorlunda, coolt linne för ???:- Självklart hade jag inte pengar till de plaggen, alltid så när man finner något till slut!"/


Pease out! /// Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 24 mars 2008 12:05

Live from da Mandischz house 

Hejsan allihopa, just nu sitter jag på Mandischz data och skriver medan hon gör sig i ordning för att åka till Erika (non, it´s not me, it´s another Erika)


Jag har bestämmt mig för olika saker ni när jag var i Söderåkra med familjen under helgen. (Beslutar mig alltid för olika saker när jag är där, jag tänker så bra när jag är ute och går runt husen där)


Men jag ska bli mer aktiv på att blogga och ska börja öppna en blogg speciellt för min kreativitet. För min inspiration. Har tagit en massa foto nu när jag var borta och detta senste året har min lust att skapa saker bara ökat och ökat. Jag tror att jag som person har blivit starkare, men vem vet säkert.

Men ialla fall, snart kommer jag börja lätta mitt hjärta för er alla om vad som inspirerar mig, vad som får mig att le en smula och vad som flyger okontrollerat fram och tillbaka i min hjärna.


 "Life is beautiful - Sixx AM"

/// Rosenloofen

Av rosenl00fen - 17 mars 2008 15:04

Hejsan allihopa!

Idag är den den 17:e mars och en viss klasskamrat till mig fyller år. GRATTIS!

Men just nu sitter jag faktiskt på webbdesignen och försöker hitta bra webb-tips på webben som vi alal ska presentera om mindre än en timme. Det går sådär och jag är väl medveten om att jag måste börja ta tag i mitt skolarbete mera, men just nu trivs jag med att ta det lite lugnt. Även om det blir stress på slutet innan inlämmningarna.


Jag har haft en jättebra helg, varit på filmmaraton med kompisar från fredag till lördag. Det var riktigt roligt, men tröttsamt^^ Fick mina nya glasögon i fredag med!:D Alla kommer bli lite förvånade tror jag.

Sedan på lördag segade jag mest, så trött som jag var och på söndag red jag ut med isold med Eve och Rebecka. Sedan stack de till Pomona ochj jag till Wopsy. Det gick bra, men hon var lite seg. Men ska nog få ordning på henne^^

Känns jättebra just nu med det mesta and I love it!

Måste bara få ordning på de där läxorna och hur jag ska göra i påsk.


Hasta la vista baby!


/// Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 8 mars 2008 19:48

Rosenlöf

Livet är svårt att leva, amen broder för det.

Men ska det hindra oss från att leva?


Jag menar att leva på riktigt?

Att skutta, dansa, skrika och tjoa

 när man vill får lust till det.


Det är att leva, trampa på broder för livet ger inte upp...


///Rosenl00fen

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards