Alla inlägg den 5 maj 2008

Av rosenl00fen - 5 maj 2008 19:21

Monday

Nu är bladet tomt, hade väldans lust att skriva när jag först satte mig här, för ca 2 timmar sedan x]

   Nu har jag skickat in min lämplighetsansökan till lumpen, får väl hoppas att de tycker om vad de läser=D Svenka försvaret kan inte gå miste om mig!;D Då missar de allt något extra!

    Pappa sitter just nu i mitt rum och försöker konversera med mig, men det är rätt svårt när jag är uppe i det här och tyvärr blev jag nog en smula irriterad på honom"/ Hatar det, men har ganska lätt för att bli irriterad.

   Idag tog jag med mi Amanda hem från skolan och vi red ut på Isold, och sedan umgicks vi i det blå, mys mys! Ett samtalsämne som kommit upp rätt ofta just nu är nog killar, killar och åter killar. Alltså, världen är full av underbara killar!=D Jag vet inte om jag är den enda tjejen, men jag har oftast mycket lättare att umgås med killar och säker mig nog oftast mer till dem än tjejer. Tjejer är mer komplicerade hur de snackar skit och är "falsk-vänner" med någon annan och så. Tycker inte om det. Plus att oftast är det killar som är de härligaste människorna jag vet. (förutom mina väldigt nära tjejkompisar)

   Känner att jag börjar få ont i halsen:S Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, har inte tid eller ork till det. Hade ett samtal med min svenska lärare igår, sa helt enekelt att jagvar totalt omotiverad och oinspirerad av vad som föregicks på lektionerna. Hon tyckte att jag hade taskig inställnnig. Kanske jag har det, men börjar bli trött på lärare som inte vet vad de håller på med. Kan förstå alla skriverierna om hur inkompetenta svenska lärare är, att lärare får lärarexamen fast de inte håller kraven.

   aja, tänker inte gnälla om skolan=) Vädret är underbart och livet är fullt av små överraskningar! I helgen ska vi till stugan och fira Theo som fyller 1 år på fredag!=D <3 Theo.


///Rosenl00fen


Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards