Alla inlägg under maj 2008

Av rosenl00fen - 8 maj 2008 19:06

Aaaaaaaj!

Jag har ont i foten och kan knappt gå... För kanske en vecka sen fick jag helt plötsligt jätteont i hälen/ mitten av foten och hade svårt för att gå. Sedan brast det till ordenkligt i hälen så att jag inte har kunnat springa på en vecka och kanppt kunnat gå. Men igår verkade allt vara bra igen och blev glad för det, men på fotbollen när jag skulle verkligen ta i var det som om något brast i hälen, som om något krossades. Så jag kan knappt gå igen, surt sa räven! Jag har inte gått till skolan idag på grund utav det och för att jag har haft världens huvudvärk :(


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 7 maj 2008 16:07

Live from da schoolJ

'ust nu sitter jag i skolan och skriver, väntar på att pappa ska gå till bilen. Vi ska mötas där 16.15 så vi kan åka hem. Det är väldigt segt att vänta så här som jag ofta får göra. På bussar, på pappa m.m Eftersom jag inte bor här nära skolan, så blir det ju såna problem. Jag har ltie svårt att få den där sovmorgonen eller komma hem liite tidigare än vanligt. Det beror ju på hur busstid tabellen ligger till. Men jag kommer iall fall hem i rimmlig tid oftast på grund utav pappa=)  

   Idag har jag haft nationella prov i matte A som sagt. Var SÅ nära att få till den där formeln på sista uppgiften perfekt, men så var tiden slut och någon tog mitt papper"/  Grrrr! Men men, jag hoppas att det gick hyfsat, det tror jag ialla fall.

   Sedan hade vi fotbollen som sagt på idrotten, det var jätte roligt=) Tänker på gamla stunder med 92KN på idrotten. Där vi var ett gäng som ALLTID var med på idrotten och som alltid ville spela fotboll. Jag är inte speciellt jättebra på fotboll, men de stöttade och puschade mig. Saknar den klassen faktiskt även om denna klassen är go.    

   Just ja! Igår upptäckte Stor-syss en GRODA i huset!=O Han/ hon hoppase under frysboxen, men pappa fick fram den^^, Lustigt värre.   Idag ska jag har box på kvällen, men nu måste jag nog faktiskt gå för de släcker ner här och pappa väntar nog. 


///Rosenl00fen  

Av rosenl00fen - 6 maj 2008 21:04

Stressigt värre!

Just nu kära läsare är jag liiite stressad så det får bli ett kort inlägg, kanske min blogg kortaste inlägg. Tråkiga nyheter, jag vet"/ Men jag kommer igen imorgon! Jag har haft skola som vanligt, slutade lite tidigare och gick till sporthallen och tränade på gymmet. I en och en halv timme tränade jag och det kändes riktigt bra efter all min trännigsångest. Sedan mötte jag pappsen för att gå och äta, det blev en super god kycklingsallad=D Pappa skjusade upp mig till stallet och sedan hade jag ridträning, så jag hade träning dubbelt upp idag kan man säga. Hi-Jack gick bättre än någonsin och det känns som om jag håller på att komma någonmstanns med dressyren=) Det är två tävlingar inom kort jag funderar på att delta i. Imorgon har vi nationella prov i matte A, booooring. Så vi ska börja redan klockan 08, så jag måste lägga mig tidigt idag"/ Kan inte se Dr. House:( *snyft* Måste fixa andra saker.

Imorgon har vi även fotboll på idrotten!=D Yeey, det ska bli as skoj^^,

    Nej nu måste jag sätta igång, det blev en el text ialla fall:O


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 5 maj 2008 19:21

Monday

Nu är bladet tomt, hade väldans lust att skriva när jag först satte mig här, för ca 2 timmar sedan x]

   Nu har jag skickat in min lämplighetsansökan till lumpen, får väl hoppas att de tycker om vad de läser=D Svenka försvaret kan inte gå miste om mig!;D Då missar de allt något extra!

    Pappa sitter just nu i mitt rum och försöker konversera med mig, men det är rätt svårt när jag är uppe i det här och tyvärr blev jag nog en smula irriterad på honom"/ Hatar det, men har ganska lätt för att bli irriterad.

   Idag tog jag med mi Amanda hem från skolan och vi red ut på Isold, och sedan umgicks vi i det blå, mys mys! Ett samtalsämne som kommit upp rätt ofta just nu är nog killar, killar och åter killar. Alltså, världen är full av underbara killar!=D Jag vet inte om jag är den enda tjejen, men jag har oftast mycket lättare att umgås med killar och säker mig nog oftast mer till dem än tjejer. Tjejer är mer komplicerade hur de snackar skit och är "falsk-vänner" med någon annan och så. Tycker inte om det. Plus att oftast är det killar som är de härligaste människorna jag vet. (förutom mina väldigt nära tjejkompisar)

   Känner att jag börjar få ont i halsen:S Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, har inte tid eller ork till det. Hade ett samtal med min svenska lärare igår, sa helt enekelt att jagvar totalt omotiverad och oinspirerad av vad som föregicks på lektionerna. Hon tyckte att jag hade taskig inställnnig. Kanske jag har det, men börjar bli trött på lärare som inte vet vad de håller på med. Kan förstå alla skriverierna om hur inkompetenta svenska lärare är, att lärare får lärarexamen fast de inte håller kraven.

   aja, tänker inte gnälla om skolan=) Vädret är underbart och livet är fullt av små överraskningar! I helgen ska vi till stugan och fira Theo som fyller 1 år på fredag!=D <3 Theo.


///Rosenl00fen


Av rosenl00fen - 4 maj 2008 22:12

Nu är helgen slut..."/

Nu är helgen slut, den underbart härliga helgen. (Sista skoldagen förra veckan var ju onsdagen) Som i torsdags då jag och Josse pratade på telefonen insåg vi att det bara var torsdag istället för fredag och gud vad vi blev lyckliga. Jag vet att jag är en nerad, men även idag nu när jag skriver lyssnar jag på "Pain". Jag får inte nog av den helt enkelt.

   Igår berättade jag väldigt kort om den stundande konserten jag ska gå på: West Coast Riot den 26:e juni. Mina kungar, Bad Religion, kommer att spela där och jag är så sjukt lycklig bara jag tänker på detta. Jag hoppas bara att någon vill hänga med mig:( Jag har pratat med tre olika personer, men alla är lite veliga. Det största bekymmret är så klart pengar. Usch! Pengar styr så mycket i våra liv.


Åhhh! Måste skriva detta. Jag kollade mina mejl nyss mellan mitt bloggande och såg att jag hade fått svar från Steven, så snabbt!O.o

Jag ska ju bygga upp en webb sida i webbdesignen som avslutningstest och då skulle vi välja en deckar författare, läsa en bok och göra en hemsida med flera webbsidor om han/ henne. Jag valde Steven Saylor och hittade hans e-mail. Skickade ett brev på engelska med en förklaring och några frågor som en interjuv. Han hade svarat direkt och var dessutom ytterst trevlig och intersserad av mitt arbete. Han ville ha addresen när jag var klart. Dessvärre kommer nog hemsidorna vara på svenska:/

Aja, fixar det på något sätt.


Tillbaka till W.C.R

Fattar ni grejen!?=O Alalalalalalala

Så, nu var det ute ur vägen. Nu ska jag sammanfatta dagen.

Jag vaknade upp hos Josse, vi vaknade väldigt sent:S Runt 13.30 Vi hade suttit uppe till runt 04 och snackat, så det kanske inte var så konstigt. Sedan åt vi frukost, kastade pil och sedan hämtade pappsen mig. Efter det solade jag lite, hämtade hästen, red ut med Eve, Rebecka, Pomona och Isold barbacka. Jättemysigt. Nu när vi har flyttat Isold måste vi själva ta ut henne till hagen!-.- Det kunde de inte hjälpa till med. Längtar tillbaka till Alf och Margareta"/ *snyft*

Så nu måste jag gå upp väldigt tidigt imon.

När jag kom hem efter ridturen, drack vi lite te och fikade. Gjorde upp planer inför morgondagen. Jag ska träna efter skolan och åka senare med pappa hem=) Har träningsångest för tillfället -.-

Jag har bestämmt mig för att springa MINST två gånger/ vecka och dethar fungerat än så länge. Men har inte haft box på länge, jag har ingen sjukgymnastik längre och jag har inte gått långa promenader på länge. Jag är allmänt sjuk efter träning och rädd att rasa upp i vikt!

Imorgon gäller det. Jag och Amanda har gjort upp en deal. Vi ska INTE äta godis, glass eller kakor alls! Inga undantag. På så sätt måste det fungera. Jag är väldigt slarvig med sånt, när jag bestämmt mig att inte äta det och det. Men den här gången så! Kom gärna med några bra tips att stå emot"/

  Men nu måste jag gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imon som sagt och är väldigt trött nu=)


I see myself in a mirror, trying to get out!


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 3 maj 2008 14:36

Jimmy Eat World <3

Jag sitter även just nu idag på syss dator, är för lat för att starta igång min egen^^,

Jag har gåshud över hela min kropp nu när jag lyssnar på den här sanslöst underbara låten:

 Jimmy Eat World - Pain

"I don't feel the way I've ever felt.

I know.

I'm gonna smile and not get worried.

I try but it shows.

Anyone can make what I have built.

And better now

Anyone can find the same white pills.

It takes my pain away.


It's a lie. A kiss with open eyes

And she's not breathing back.

Anything but bother me.

(It takes my pain away)

Nevermind these are hurried times.

Oh oh oh

I can't let it bother me.

I never thought I'd walk away from you.

I did.

But it's a false sense of accomplishment.

Every time I quit

Anyone can see my every flaw.

It isn't hard.

Anyone can say they're above this all.

It takes my pain away.


I can't let it bother me.

It takes my pain away.

Takes my pain

Takes my pain

Takes my pain

Takes my pain away"


Jag vill ha den, VILL verkligen ha den. Jag får inte ladda hem för mina föräldrar + att min dator med säkerhet inte skulle klara av det"/ Men jag ska flörta till mig den av någon på nått sätt=) Jag tror att J.E.A håller på att bli ev av mina favorit-band för tillfället.


Just nu gäller mest följande:

  • BR (Bad Religion) De är mina kungar och kommer alltid att älska dem=)
  • SOAD (System Of A Down) De är totalt sjuka, men man måste älska dem
  • BB (Breaking Benjamin) Sjukt fin röst har sångaren!
  • RA (Rise Against) Samm här, fin röst, riktigt bra texter.
  • LP (Linkin Park) Vem gillar dem inte?
  • B (Blink 182) Texterna = sjukt sköna, lyssna på "First date" så förstår ni
  • SK (Slipknot) Har börjat lyssna mer och mer på dem, de är inte så illa.
  • JEW (Jimmy Eat World) Som sagt är de helt enkelt softa
  • GG (Greg Graffin) Sångaren i BR, lyssna på "The Highway"
  • HIL (He Is Legend) Gode gud, vad jag älskar "Suck out the poison"!
  • SA (Sixx AM) Har inte hört mer än "Life is beautiful, men det är bra nog!
  • ST (Skillet) Hört "Whispers in the dark" och "Falling inside the black"?

    Nej nu måste jag gå och hämta hästen=) Jag har bakat en kaka, varit hos hästen och snart ska jag spela tennis med pappa, syss och syss pojkvän. Sen ska jag till Josse och sova över, Mandiscz ska också vara där=D


///Rosenl00fen

http://youtube.com/watch?v=Z1Eh5Ww01cg
Av rosenl00fen - 2 maj 2008 23:07

Barnvakt

Nu var det länge sen jag skrev, men har inte mått så bra på sista tiden och inte orkat sätta på datorn. Sitter just nu på Syss dator och hon, hennes pojkvän, Erika och hennes pojkvän spelar ett jätte roligt spel=) Jag sitter bredvid och skrattar åt dem lite.

   Idag har jag varit i stan, byggt lite på Isolds hage och varit barnvakt till grannarnas

barn. Deras mamma är Amerikans så de kan prata engelska ungefär lika bra som jag x] Fick läsa sagor med engelska rim, med ord jag knappt kan uttala xD Jaja, men skötte mig bra tror jag:D Vi har lekt med lego, gått ut och gått, sprungti och busat lite, hälsat på hästar, spionerat på katter, tittat på My little ponies, ätit godis och läst sagor. Mycket trevligt. Jag gillar verkligen barn!=) Är kanske inte världsbäst på bebisar, men när de är 1-2 år och uppåt så finnas det ingen bättre barnvakt än mig;D


Nu är jag väldigt trott så jag ska nog låta det vara här och återgå till att lyssna på när de förolämpar varandra^^,


///Rosenl00fen


Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards