Alla inlägg den 7 april 2008

Av rosenl00fen - 7 april 2008 19:21

Tjoolahopp!

Nu ska vi se vad man kan skriva om...

Min dag kanske. Jag började skolan tidigt med matte och sen engelska. Håller på att reflektera kring en bok på engelskan. Det är rättintressant, håller på att reflektera kring hur människor kan lita så pass på främlingar att de hoppar in i en bil och åker iväg. Konstigt beetende kan jag tycka.

    Men iaf, sen hade jag väldigt ont i huvudet och skulle ha blivit tvungen att vänta ca 4 timmar på nästa lektion så jag pratade med min mentor och åkte hem. Fick fan inte för min lärare i webbdesign. Men skit samma, hon får väl skriva upp mig på skolk, bättre att jag åkte hem och vilade upp mig lite.

   Då jag kom hem, sov jag kanske en timme:$ Sen gick jag upp, sprang en runda. Det gick AS segt! Sen åt jag lite och bytte om, fixade hos hästen. Hon är så söt den raringen=)

Älskar att känna att våren verkligen börjar att komma, gräset är grönt, himmeln är blå, solen lyser och det är ljus och varmt på dagarna!=D Får lust att ta glädjeskutt.

    Nu sitter jag vid datorn, ville rida ut, men vågar fortfarande inte rida ut alldeles själv med Isold"/ Henmskt öde, men feghet lönar sig inte.

Tänkte titta på "Step up" snart, fick värsta lusten att se den nu.

Imon är det tisdag, ska på ridträning då. Igår var det söndag, då åkte jag bland annat till Josse och kollade på film med syskonen Andersson=) Det var riktigt mysigt. BTW Josse, kollade färdigt på filmen hemma sen;D

Tycker om dig<3

    Sen nu på onsdag ska sötos-Isa fixa håret=O Det ska bli vågigt/ lockigt:S Hoppas jag passae i det^^,


Hajhaj!


///Rosenl00fen

Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards