Alla inlägg den 23 april 2008

Av rosenl00fen - 23 april 2008 21:50

Skjuttsingen!

Ja det var lite synd, att vi inte hade någon box idag:( Längtar jätte mycket till nästa vecka. Jag fattar inte hur jag ska överleva n'r boxen slutar nu i maj...förslag? :S

   Men ialla fall, idag redovisade jag, Emma och Matilda (Amanda var sjuk) vårt samhällsarbete. Det handlade om skönhetsideal och utseendesfixering. Det gick faktiskt riktigt bra, vi hade gjort en power point, men inte förebrett oss annars. Men vi pratade utifrån allmänna fakta och allmänt vett. Det verkade som om de flesta tyckte att det var intressant, JAG tyckte att det var intressant=) Sen hade vi skytte på idrotten, wiiiii! Det var jätteroligt, påminde mgi om tiden då jag tränade bågskytte. Vi sköt med luftgevär och jag var inte hel kass. Inte bäst, men inte hel kass.

   Jag gillar verkligen min klass, vet att jag tjatar. Men känner verkligen att jag kan prata med felra utav dem och de är så snälla och stöttar mig. Tack för det...

   Jag ska bjuda hem några från klassen på lördag, hoppas alla kan komma=) Så ska vi laga mat (kyckling, grönsaks och nudel wok...mums!), kolla på film och kanske spela spel och så. På fredag ska "basic-gänget" träffas och lilla Mandischz kommer hem!:D Till mig, wiii. Jag har verkligen saknat dig gumman. (Kan inte gå in på din blogg, för den hackar och laggar direkt då"/ )

   Sen idag gick jag en runda och tog en massa fina kort på omgivningen. (Se nedan) Älskar verkligen livet när jag är ute på mina promenader och ser naturen. "Open your eyes, just open your eyes and see that life is beautiful!" ///Sixx AM.

Har varit överdrivet trött idag :S


///Rosenl00fen

Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards