Alla inlägg den 9 april 2008

Av rosenl00fen - 9 april 2008 21:20

Lockar, lockar

Idag åkte jag in till stan för att min kompis skulle permanenta mitt hår. Dert var ett prov för hennes del, hon går frisörlinjen. Man kan ju lätt säga att både hon och jag var ganska nervösa^^,

Vi började ca 08.00 med att shamponera håret och vi blev väl klara lite efter 13.00

   Jag har väldigt platt hår och har alltid velat ha lockigt. Antar att det är så, de som har platt hår vill ha lockigt och de som har lockigt vill ha platt hår. De som har lockar lägger ner massvis med tid för att göra det rakt och de som har rakt lägger ner massvis med tid för att locka det/ få volym i det.

Så detta var ju positivt för mig, får inte duscha förren imon så när jag har fixat och fluffat det f¨r jag se hur det verkligen blir. Om någon drar ett "fåret"-skämt är det jag som klipper till den x] Är INTE krullig. Får lägga ut före och efter bilder så ni själva får se. Det blir ju mer vågigt med tiden, såsom jag vill ha det.

    Så jag ägnade hela dagen med Isabell, åkte bussen till stan med Sanna. Efter det gick vi alla tre till bussen hem (det var ingen ide att åka till skolan igen sen, för då hade mina lektioner slutat) Missade idrottsprovet"/

    Efter det gick jag hem, åt lite och cyklade till Isa-fis. Det var sjukt härligt att få umgås med Isa och Sanna lite igen. Nu när vi går på olika skolor blir det svårare att ses=) Jag och Isa åkte sedan med hennes bror och tjej till träningen (boxen).

Vi hade inte den vanliga tränaren idag, utan stand-in som även är vår tränares och Isas syster. Jätte härligt pass! Kände energin flöda och rent ut sagt fan vad jag slog/ kickade skiten ur mitzarna (A) En stor applåd för min box-kompis S. hon jobbade på as bra idag=)

   Gillar min grupp, vi kan vara oss själva närvi tränar och även om vi tränar för fullt, kan vi även skratta och skämta med varandra.

Älskar boxen, älskar att klockan var 20.00 när vi slutade och detfortfarnade var ljust ute.

    Nää nu ska jag gå, sitter och skriver på syss data.


///Rosenl00fen

Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards