Alla inlägg under april 2008

Av rosenl00fen - 11 april 2008 23:41

Det är en sen timma, nu när jag skriver...

Det är snart officiellt lördag, helgens start. Jag sitter just nu hos Mandischz, hon kom hem idag, så försöker tillbringa så mycket tid som möjligt med henne då. Tyvärr är jag lite tråkig just nu och är så trött och har så ont i huvudet att jag bara vill lägga mig. Ska nog åka/ cykla hem snart.

   Ska sammanfatta min dag snabbt:

Slutade så jag hann med 12.50-bussen och var hemma runt 13.30, sen sprang jag runt allén och det var riktigt skönt. Tyvärr hade jag kommit igång ordentligt efter 4/5 delar av sträckan. Det var jätte jobbigt i början faktiskt, allt kändes fel. Det vill säga allmänt segt. Men fick allt till en spurt på slutet;D Sen bytte jag om och stack till Wopsy, det gick finfint. Hon börjar lyssna mycket bättre nu. Sen red jag med Malin, Gidde och Isold och det var jätte härligt=) Är göad att vi har börjat prata mer, jag och Malin=)

Sen blev det Amanda och nu ska jag visst få skjus av Amandas snlla mamma, hem=) Tack snälla. Sov gott allihopa!


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 11 april 2008 15:41

Nu jäklar!=O

Okey, nu kommer det stora ögonblicket!=O Jag, Erika (alias Rosenl00fen) har permnentat mig. Jag är numera lockig, inte rakhårig:p

     Här får ni själva se förvanlingen:


Av rosenl00fen - 10 april 2008 22:02

Barn som lider!

Den här dagen skriver jag såhär i efterhand.

Den dagen försökte jag skriva min spanska redovisning och ni kan bara ana hur mycket jag hatade spanska och vår lärare den dagen! Var så arg och sur att mitt huvud höll på att sprängas, blev tvungen att sticka till Isold och Eve och varva ner lite i stallet.

Det kändes som om det aldrig skulle gå och redovisningen var dagen efter. Hatar sånt! Känner mig så dålig på spanska nu för tiden, älskade det spårket och var helt klart bäst också. Vår nya lärare på gymansiet är väldigt annorlunda från min förra.

Satt och kladdade i mitt spanska block och gjorde "woodoo-docka" av mitt penskrin-katten mesta dels.


"Te odio Español ahora" = Jag hatar spanska just nu


"No me gusta el colegio, odio los deberes, odio mis professores...odio todo el colegio! Comprendeís?" = Jag gillar inte skolan, jag hatar läxorna, jag hatar mina lärare...hatar hela skolan! Fattar ni?

   Lyckades sen dock


/// Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 9 april 2008 21:20

Lockar, lockar

Idag åkte jag in till stan för att min kompis skulle permanenta mitt hår. Dert var ett prov för hennes del, hon går frisörlinjen. Man kan ju lätt säga att både hon och jag var ganska nervösa^^,

Vi började ca 08.00 med att shamponera håret och vi blev väl klara lite efter 13.00

   Jag har väldigt platt hår och har alltid velat ha lockigt. Antar att det är så, de som har platt hår vill ha lockigt och de som har lockigt vill ha platt hår. De som har lockar lägger ner massvis med tid för att göra det rakt och de som har rakt lägger ner massvis med tid för att locka det/ få volym i det.

Så detta var ju positivt för mig, får inte duscha förren imon så när jag har fixat och fluffat det f¨r jag se hur det verkligen blir. Om någon drar ett "fåret"-skämt är det jag som klipper till den x] Är INTE krullig. Får lägga ut före och efter bilder så ni själva får se. Det blir ju mer vågigt med tiden, såsom jag vill ha det.

    Så jag ägnade hela dagen med Isabell, åkte bussen till stan med Sanna. Efter det gick vi alla tre till bussen hem (det var ingen ide att åka till skolan igen sen, för då hade mina lektioner slutat) Missade idrottsprovet"/

    Efter det gick jag hem, åt lite och cyklade till Isa-fis. Det var sjukt härligt att få umgås med Isa och Sanna lite igen. Nu när vi går på olika skolor blir det svårare att ses=) Jag och Isa åkte sedan med hennes bror och tjej till träningen (boxen).

Vi hade inte den vanliga tränaren idag, utan stand-in som även är vår tränares och Isas syster. Jätte härligt pass! Kände energin flöda och rent ut sagt fan vad jag slog/ kickade skiten ur mitzarna (A) En stor applåd för min box-kompis S. hon jobbade på as bra idag=)

   Gillar min grupp, vi kan vara oss själva närvi tränar och även om vi tränar för fullt, kan vi även skratta och skämta med varandra.

Älskar boxen, älskar att klockan var 20.00 när vi slutade och detfortfarnade var ljust ute.

    Nää nu ska jag gå, sitter och skriver på syss data.


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 8 april 2008 09:04

Wiii

Nu har jag en till sida publicerad via webbdesignenx] Har ju ett antal nu^^,

Får vänta ett tag på att kunna, förhoppningsvis, stolt presentera det stora projektet=D


 ---->  http://www.alvestaelever.com/elev8b11/  <---- Den nya!


http://hem.passagen.se/akire_91/


Av rosenl00fen - 8 april 2008 08:42

Live från datasalen...

Sitter i data salen och jobbar med Expression web, det är lättare att jobba med än crimson editor, och det passar nog mig bättre faktiskt. Ska bli kul när vi drar igång med vårt stora projekt sen, att bygga en upp en helt ny webbsida. Undrar var temat blir...

   Jag erkänner jag har kommit efter lite i webbdesignen, men det är för att jag inte orkar bry mig tillräckligt för tillfället. Har huvudvärk och sover illa ganska ofta nu för tiden.

Jag har en känsla av att Britt (min lärare i webb.) är ganska sur på mig för att jag inte var här igår, men mådde inte tillräckligt bra för det.

Måste vara aktiv nu=)


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 7 april 2008 19:21

Tjoolahopp!

Nu ska vi se vad man kan skriva om...

Min dag kanske. Jag började skolan tidigt med matte och sen engelska. Håller på att reflektera kring en bok på engelskan. Det är rättintressant, håller på att reflektera kring hur människor kan lita så pass på främlingar att de hoppar in i en bil och åker iväg. Konstigt beetende kan jag tycka.

    Men iaf, sen hade jag väldigt ont i huvudet och skulle ha blivit tvungen att vänta ca 4 timmar på nästa lektion så jag pratade med min mentor och åkte hem. Fick fan inte för min lärare i webbdesign. Men skit samma, hon får väl skriva upp mig på skolk, bättre att jag åkte hem och vilade upp mig lite.

   Då jag kom hem, sov jag kanske en timme:$ Sen gick jag upp, sprang en runda. Det gick AS segt! Sen åt jag lite och bytte om, fixade hos hästen. Hon är så söt den raringen=)

Älskar att känna att våren verkligen börjar att komma, gräset är grönt, himmeln är blå, solen lyser och det är ljus och varmt på dagarna!=D Får lust att ta glädjeskutt.

    Nu sitter jag vid datorn, ville rida ut, men vågar fortfarande inte rida ut alldeles själv med Isold"/ Henmskt öde, men feghet lönar sig inte.

Tänkte titta på "Step up" snart, fick värsta lusten att se den nu.

Imon är det tisdag, ska på ridträning då. Igår var det söndag, då åkte jag bland annat till Josse och kollade på film med syskonen Andersson=) Det var riktigt mysigt. BTW Josse, kollade färdigt på filmen hemma sen;D

Tycker om dig<3

    Sen nu på onsdag ska sötos-Isa fixa håret=O Det ska bli vågigt/ lockigt:S Hoppas jag passae i det^^,


Hajhaj!


///Rosenl00fen

Av rosenl00fen - 5 april 2008 23:20

Inte lätt...

Jag har börjat fundera på vilka som är värda att lägga tid och ork på.

Känner att vissa i min närhet har behandlat mig en smula sämre än vad jag förtjänar och tycker inte om sättet de gör det på.

De är mina vänner och vill inte tjaffsa eller tvinga dem till något, men även om jag ser mellan fingrarna nu så kommer jag inte göra det för alltid. Bollen ligger hos dem om de vill mista en vän...

   Många vet inte det, men jag har börjat med en dum vana att rispa mig själv när jag är lite nere. För sannigen är att det hjälper. Det hjälper när man mår riktigt dåligt. Man focuserar på den fysiska smärtan istället liksom.

Oftast är det för att jag har blivit sårad av de i min närhet som utlöser det. Det är de jag tycker om som kan krossa mig, många vet inte det, men det är de som vill få mig att gå längre ibland"/


Ska sova nu för är AS trött x]


///Rosenl00fen

Presentation

Omröstning

Har du varit riktigt, riktigt kär?
 Ja
 Nej
 Halft

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards